Pesquisar
Close this search box.

Belmond Hotel Cipriani apresenta o restaurante “ORO”

O Belmond Hotel Cipriani, localizado em Veneza, começou a temporada de 2014 com a abertura de seu novo restaurante, o Oro. O projeto foi concebido pelo renomado designer de interiores Adam D. Tihany, cujo talento assina a concepção de alguns dos mais famosos espaços gastronômicos do mundo.

À frente da cozinha, o chef duas estelas Michelin Davide Bisetto foi chamado para reinterpretar o menu do hotel, sem abrir mão, naturalmente, da tradição e opulência de Veneza e seus melhores ingredientes.

Entre as boas opções do cardápio agora devidamente repaginado por Bisetto, destacam-se, por exemplo, Camarão Vermelho e Santola au Naturel, Pink Grapefuit Aspic, Citrus e Sorbet de Pepino Sant´Erasmuns com Bloody Mary Water. Outra opção é o Robalo Encharcado em Azeite Extra Virgem Marostica com Legumes.

O nome do restaurante (Oro) significa “ouro” em italiano e é muito apropriado ao local. Sua principal sala de jantar fica sob um teto folheado a ouro, no qual se destaca um deslumbrante lustre de vidro artesanal de Murano. Entre outros detalhes do décor, difícil não se encantar com os ricos lustres Seguso, as esculturas verde-esmeralda de Luciano Vistosi e os candelabros de vidro soprados de Venini.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Belmond Cipriani Hotel presents the restaurant “ORO”

The Belmond Hotel Cipriani, located in Venice, began the season in 2014 with the opening of his new restaurant, Oro. The project was designed by renowned interior designer Adam D. Tihany, whose talent subscribes to the design of some of the most famous places gastronomic in the world.

In front of the kitchen, the two stelae Michelin chef Davide Bisetto was called to reinterpret the menu of the hotel without giving up, of course, tradition and opulence of Venice and the best ingredients.

Among the good choices on the menu now properly redesigned by Bisetto, stand out, for example, Red Shrimp and Crab au Naturel, Pink Grapefuit Aspic, Citrus and Cucumber Sorbet with Sant’Erasmuns Water Bloody Mary. Another option is the Robalo Drenched in Extra Virgin Olive Oil with Vegetables Marostica.

The name of the restaurant (Oro) means “gold” in Italian and is very suitable to the site. Its main dining room is under a gold leaf ceiling, on which stands a stunning chandelier handcrafted Murano glass. Among other details décor, hard not to be charmed by the rich chandeliers Seguso, the emerald green sculpture by Luciano Vistosi chandeliers and blown glass Venini.

Oro Restaurant - Tihany (2)

Escape Magazine
Escape Magazine